Спецiальнiсть — Харчові технології
Квалiфiкацiя фахового молодшого бакалавра — технік-технолог з технології харчування
Термiн навчання — 2,5 роки (на базі 11 класів), 3,5 роки (на базі 9 класів)
Оберіть смачну професію для успішного життя!
Випускники спеціальності «Харчові технології» можуть працювати за посадами:
- Керівник закладу ресторанного господарства
- Керівник цеху
- Технолог
- Завідувач виробництвом
- Шеф-кухар
- Кухар
- Бармен
- Бариста
- Адміністратор
- Офіціант
- Кондитер
- Пекар
- Фромаж’є
- Піцейола
Успіх починається з вибору професії, а вступ до нашого коледжу – це Ваш перший крок!
Студенти опановують навички організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства, приготування та оформлення страв, кондитерських виробів української і сучасної зарубіжної кухні. Наші випускники забезпечують високий рівень обслуговування відвідувачів ресторанної галузі.
На навчання запрошуються енергійні, комунікабельні, рухливі, працьовиті випускники шкіл, які мріють обрати професію, що дарує людям здоров’я, радість спілкування та задоволення.
Дисципліни нормативної частини
- Основи філософських знань
- Українська мова за професійним спрямуванням
- Іноземна мова за професійним спрямуванням
- Основи правознавства
- Історія України
- Економічна теорія
- Соціологія
- Неорганічна хімія
- Органічна хімія
- Фізколоїдна хімія
- Мікробіологія та фізіологія
- Основи екології
- Безпека життєдіяльності
- Процеси та апарати харчових виробництв
- Інформатика та комп’ютерна техніка
- Вища математика
- Психологія та етика ділових відносин
- Облік і звітність
- Технологія виробництва кулінарної продукції та борошняних кондитерських виробів
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
- Організація обслуговування та сервісу в закладах ресторанного господарства
- Основи стандартизації та контроль якості продукції
- Товарознавство харчових продуктів
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Економіка підприємств різних типів
- Основи менеджменту та маркетингу
- Санітарія та гігієна
- Основи барної справи
Дисципліни вибіркової частини
- Екологічна безпека продовольчих продуктів харчування та продовольчої сировини
- Інноваційні ресторанні технології
- Сервісологія та основи дизайну подачі страв
- Основи виноробства та організація роботи сомельє
- Сенсорний аналіз продуктів харчування
- Нутриціологія
- Еногастрономія
- Інноваційні технології сучасного харчування
- Сенсорний аналіз готових страв
- Естетика харчування та основи гостинності