Home » Дисципліни за вибором студента

Дисципліни за вибором студента

Анотації та презентації до дисциплін

Туризм

Туристичні формальності.docx
Веб-технології в туризмі.docx
Гастрономічний туризм.docx
Інновінг в туризмі.docx
Музеєзнавство.docx
Організація MICE-туризму.docx
Організація міжнародного туризму.docx
Світова індустрія гостинності.docx

Реклама i PR- технології в туризмі.docx

Фінанси, банківська справа та страхування

Аналіз банківської діяльності.docx
Економічний аналіз.docx
Валютне регулювання та контроль.docx
Бізнес-діагностика підприємства.docx
Казначейська справа.docx
Контролінг.doc
Основи аудиту.docx
Управління.doc

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

ДисциплінаАнотаціяПрезентація
Бренд-менеджментАнотація.docx .Презентація.pptx
Електронна комерціяАнотація.docxПрезентація.pptx
Бiзнес-дiагностика пiдприємстваАнотація.docxПрезентація.pptx
Основи мерчандайзингуАнотація.docxПрезентація.pptx
Сенсорний аналізАнотація.docxПрезентація.pptx
Товарознавство квітівАнотація.docxПрезентація.pptx
Торговельна рекламаАнотація.docxПрезентація.pptx
Управління кар’єрою в підприємницькій діяльності .Анотація.docxПрезентація.pptx

Соціальна робота

Практикум з соціальної реклами.docx
Соціальна робота у сфері зайнятості.docx
Практикум з організації соціальної роботи з групами ризику.docx

Медіація та соціальна робота.docx
Теорія і практика медіації.docx
Технологія соціального проектування.docx

Соціальний аудит та інспектування.docx

Харчові технології

ДисциплінаАнотаціяПрезентація
Сенсорний аналіз харчових продуктівАнотація.docxПрезентація.pptx
Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарстваАнотація.docxПрезентація.pptx
Екологічна безпека продуктів харчування і харчової сировиниАнотація.docxПрезентація.pptx
ЕногастрономіяАнотація.docxПрезентація.pptx
Естетика харчування та основи гостинностіАнотація.docxПрезентація.pptx
Інноваційні ресторанні технологіїАнотація.docxПрезентація.pptx
Інноваційні технології сучасного харчуванняАнотація.docxПрезентація.pptx
НутриціологіяАнотація.docxПрезентація.pptx
Основи виноробства та організація роботи сомельєАнотація.docxПрезентація.pptx
Сервісологія та основи дизайну подачі стравАнотація.docxПрезентація.pptx