Дисципліна | Анотація | Презентація |
Сенсорний аналіз харчових продуктів | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарства | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Екологічна безпека продуктів харчування і харчової сировини | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Еногастрономія | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Естетика харчування та основи гостинності | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Інноваційні ресторанні технології | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Інноваційні технології сучасного харчування | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Нутриціологія | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Основи виноробства та організація роботи сомельє | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Сервісологія та основи дизайну подачі страв | Анотація.docx | Презентація.pptx |
Головна » Вибіркові дисципліни спеціальності “Технологія харчування”