Віртуальна довідкова служба Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу виконує разові запити віддалених користувачів
Послуга є безкоштовною.
Бібліотека забезпечує конфіденційність інформації про користувача
До виконання приймаються:
- запити щодо наявності та місцезнаходження конкретного документу в фондах бібліотеки (книги, журналу, газети);
- уточнення бібліографічних даних про книгу чи статтю (автор, назва документа, рік видання, кількість сторінок, № журналу тощо);
- тематичні запити (список літератури за темою (не більше 5 документів);
- визначення індексів Універсальної Десяткової Класифікації (УДК) та авторського знаку.
Не виконуються:
- запити, пов’язані з написанням творів, рефератів, курсових чи дипломних робіт;
- запити, що мають комерційний характер (купівля-продаж);
- запити розважального змісту (розв’язання кросвордів, відповіді вікторин, конкурсів і т.д.);
- розв’язання задач навчальних програм;
- нечітко, некорректно сформовані запити.
Порядок роботи:
— запити приймаються на електронну адресу bibliograf.ccts@ukr.net протягом тижня з 10 до 16 години;
— термін виконання – 1-3 робочі дні;
— запити, отримані у суботу та неділю, виконуються з наступного робочого тижня;
— протягом дня кожен користувач може надіслати лише один запит;
— відповідь надсилається на e–mail користувача.
Зразок запиту
Прізвище, ім’я, по батькові: Іванов Іван Іванович
Місце роботи, навчання: Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу
Адреса електронної пошти: abc@gmail.com
Мета запиту: для професійної (освітньої) діяльності
Текст запиту: Список літератури по темі «Інноваційні ресторанні технології»