Home » Віртуальна довідка

Віртуальна довідка

Віртуальна довідкова служба Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу виконує разові запити віддалених користувачів

 Послуга є безкоштовною.

Бібліотека забезпечує конфіденційність інформації про користувача

До виконання приймаються: 

  • запити щодо наявності та місцезнаходження конкретного документу в фондах бібліотеки (книги, журналу, газети);
  • уточнення бібліографічних даних про книгу чи статтю (автор, назва документа, рік видання, кількість сторінок, № журналу тощо);
  • тематичні запити (список літератури за темою (не більше 5 документів);
  • визначення індексів Універсальної Десяткової Класифікації (УДК) та авторського знаку.

Не виконуються: 

  • запити, пов’язані з написанням творів, рефератів, курсових чи дипломних робіт;
  • запити, що мають комерційний характер (купівля-продаж);
  • запити розважального змісту (розв’язання кросвордів, відповіді вікторин, конкурсів і т.д.);
  • розв’язання задач навчальних програм;
  • нечітко, некорректно сформовані запити.

Порядок роботи:

— запити приймаються на електронну адресу bibliograf.ccts@ukr.net протягом тижня з 10 до 16 години;

— термін виконання – 1-3 робочі дні;

— запити, отримані у суботу та неділю, виконуються з наступного робочого тижня;

— протягом дня кожен користувач може надіслати лише один запит;

— відповідь надсилається на e–mail користувача.

Зразок запиту    

Прізвище, ім’я, по батькові:  Іванов Іван Іванович

Місце роботи, навчання: Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу

Адреса електронної пошти: abc@gmail.com

Мета запиту: для професійної (освітньої) діяльності

Текст запиту: Список літератури по темі «Інноваційні ресторанні технології»