| Дисципліна | Анотація | Презентація |
| Сенсорний аналіз харчових продуктів | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Управління кар’єрою в сфері ресторанного господарства | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Екологічна безпека харчових продуктів і харчової сировини | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Еногастрономія | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Естетика харчування та основи гостинності | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Інноваційні ресторанні технології | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Інноваційні технології сучасного харчування | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Нутриціологія | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Основи виноробства та організація роботи сомельє | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
| Сервісологія та основи дизайну подачі страв | Анотація🔗 | Презентація🔗 |
Головна » Вибіркові дисципліни спеціальності “G13 Харчові технології”
