Напередодні Дня науки в Україні гуртківці-технологи підводили підсумки своєї діяльності та звітували про свої досягнення.
День науки в Україні відзначають в травні. Цей день покликаний вшановувати наукові традиції, досягнення українських вчених та нагадувати, що саме наука є основою потенціалу нації та її майбутнього.
Наука значно полегшує наше життя і об’єднує людей в прагненні зробити світ кращим.
13 травня відбулося секційне засідання пошукових студій «Вектори технологічних та екологічних аспектів розвитку ресторанної галузі», де було оприлюднено результати роботи наших талановитих студентів. Студенти поділилися своїми напрацюваннями з наступних питань:
- «Сучасні популярні тенденції та кулінарні тренди кулінарії в закладах харчування України», Ципко Анна, студентка групи ХТфб-12-11-23 (керівник Дорофей О.В.);
- «Fast Food як їжа, бізнес та спосіб життя», Недоступ Софія, студентка групи ХТфб-5-09-21 (керівник Постика І.А.);
- «Віртуальний ресторан як тренд ресторанного бізнесу», Орєхов Артем, студент групи ХТфб-12-11-23 (керівник Горобець В.В.);
- «Крафтове виробництво: перспективи та можливості», Пасічник Еміль, студент групи ХТфб-8-09-22 (керівник Дегтяр В.В.);
- «Дослідження впливу споживання жувальної гумки на організм людини», Безлюдна Тетяна, студентка групи ХТфб-8-09-22 (керівник Надільнюк О.А).
Проведення конференції є дуже важливою подією в житті здобувачів освіти спеціальності «Харчові технології», адже вона відображує їх активну позицію, прагнення наукової діяльності. Тож, бажаємо нашим юним дослідникам подальших цікавих завдань та успішного їх рішення!