З 28 по 30 листопада в Київі відбувся Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH – головна професійна подія сектору HoReCa в Україні.
Традиційно студенти спеціальності «Харчові технології» та викладачі спеціальних технологічних дисциплін Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу відвідали виставку.
Виставка FoReCH вже багато років є комунікаційним майданчиком та платформою ефективних рішень для індустрії гостинності, задає нові тренди шляхом презентацій новітнього обладнання, посуду, технологій. На FoReCH відбувається демонстрація не тільки продукту, але й його можливостей, реалізується багато проєктів спільно з кращими українськими та світовими спікерами та шефами.
У рамках навчальної екскурсії студенти відвідали презентацію у форматі барного освітнього заходу Bar Insight, коктейльний майстер-клас від команди практикуючих барменів Bar Trigger, Brew battle — змагання з приготування кави ручними методами заварювання, спрямоване на розвиток знань та умінь бариста в роботі з альтернативними методами приготування напою, майстер-класи з приготування кулінарної та кондитерської продукції з використанням сучасного устаткування.
Відвідування виставки було не лише захопливою подорожжю у світ інновацій, але й доказом зацікавленості студентів у освітньому процесі, готовності до саморозвитку й чудовою можливістю встановити контакти із майбутніми роботодавцями.