21 жовтня на базі Луцького фахового коледжу технологій, бізнесу та права в онлайн-форматі відбувся VIII Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності.
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-26-768x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-31-1024x576.jpg)
Наш коледж у цьогорічному фестивалі представляла команда «Характерники» у складі студентів Біляєвої Софії та Канівець Дар’ї. До фестивалю дівчат готували викладачі дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».
VIII Етнофестиваль було присвячено стравам та виробам з гарбуза. Гарбуз є традиційним українським продуктом, трендом осені.
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-35-1024x578.jpg)
Учасники повинні були приготувати гарячу страву та кашу за власною рецептурою з використанням автентичних старовинних технологій. Представниці нашої команди готували «Гарбуз смажений на почеревині», «Кашу гарбузову з чорносливом» та гарбузово-овочеву композицію з використанням техніки карвінгу.
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-39-1024x607.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-43-1024x804.jpg)
Команда «Характерники» перемогла в категорії «Використання старовинних рецептів» та отримала грамоту.
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-46-1024x768.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2022/10/photo_2022-10-25_08-57-49-676x1024.jpg)
Щиро вітаємо студентів та викладачів!
Нових вам творчих злетів та перемог!