21 жовтня на базі Луцького фахового коледжу технологій, бізнесу та права в онлайн-форматі відбувся VIII Всеукраїнський Етнофестиваль кулінарної майстерності.
Наш коледж у цьогорічному фестивалі представляла команда «Характерники» у складі студентів Біляєвої Софії та Канівець Дар’ї. До фестивалю дівчат готували викладачі дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».
VIII Етнофестиваль було присвячено стравам та виробам з гарбуза. Гарбуз є традиційним українським продуктом, трендом осені.
Учасники повинні були приготувати гарячу страву та кашу за власною рецептурою з використанням автентичних старовинних технологій. Представниці нашої команди готували «Гарбуз смажений на почеревині», «Кашу гарбузову з чорносливом» та гарбузово-овочеву композицію з використанням техніки карвінгу.
Команда «Характерники» перемогла в категорії «Використання старовинних рецептів» та отримала грамоту.
Щиро вітаємо студентів та викладачів!
Нових вам творчих злетів та перемог!