Home » Новини » Практика – шлях до професійного зростання

Практика – шлях до професійного зростання

Невід’ємною і важливою частиною освітнього процесу для здобувачів освіти є проходження практики.

 Практика на виробництві – це можливість застосувати здобуті попередньо знання та вміння в практичній діяльності,  вдосконалити навички роботи відповідно до обраної професії,  ознайомитися з передовими технологіями виробництва,  перейняти досвід від професіоналів своєї справи, проявити свої здібності.

Першим етапом практичного навчання студентів спеціальності 181 Харчові технології є навчальна практика. Студенти Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу  груп ХТфб-6-09-21 та ХТфб-9-11-22  з 3 вересня закріплюють теоретичні знання на практиці в провідних закладах ресторанного господарства м.Черкаси. Вони вчаться працювати в команді з професійними кухарями, відповідально ставитися до результатів своєї праці.  

Практика  на підприємстві – це сходинка для професійного зростання.