Невід’ємною і важливою частиною освітнього процесу для здобувачів освіти є проходження практики.
Практика на виробництві – це можливість застосувати здобуті попередньо знання та вміння в практичній діяльності, вдосконалити навички роботи відповідно до обраної професії, ознайомитися з передовими технологіями виробництва, перейняти досвід від професіоналів своєї справи, проявити свої здібності.
Першим етапом практичного навчання студентів спеціальності 181 Харчові технології є навчальна практика. Студенти Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу груп ХТфб-6-09-21 та ХТфб-9-11-22 з 3 вересня закріплюють теоретичні знання на практиці в провідних закладах ресторанного господарства м.Черкаси. Вони вчаться працювати в команді з професійними кухарями, відповідально ставитися до результатів своєї праці.
Практика на підприємстві – це сходинка для професійного зростання.
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4868-768x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4871-771x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4872-1-771x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4873-768x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4874-768x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/img_4889-768x1024.jpg)
![](http://new-web.ccts.ho.ua/wp-content/uploads/2023/10/kuhari-1024x715.jpg)