Home » Новини » НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА  –  ПЕРШИЙ КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА  –  ПЕРШИЙ КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

        Виробнича практика покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень професійної підготовки та сприяє можливості прийняття самостійних рішень   конкретних виробничих ситуацій. А під час навчальної практики  здобувачі освіти  спеціальності 181 Харчові технології мають можливість разом із  практичними навичками скласти уявлення про свої фахові інтереси та здібності. Студенти нашого коледжу групи   ХТфб – 8  в період навчальної  практики з 16 вересня до 15 листопада  набували професійних  навичок кухаря  відповідно до   освітньої програми, навчалися мистецтву приготування та декорування  кулінарних виробів і страв відповідно до  меню закладів баз практик. Майбутні технологи ознайомилися з організацією роботи виробничих цехів в закладах ресторанного господарства нашого міста: ресторанів «Чорноморка», «Фабрика риби», «Реберня на вогні», французько-італійської бістрономії «Pinacoteca», кафе «Caffeine»  та «Українська варенична». Здобувачі освіти мали можливість отримати навички роботи із  професійним устаткуванням, поєднати майстерність і сучасні тенденції  обслуговування та  подачі страв. А це все надає перевагу для вдалого старту професійної кар’єри. Тож практична підготовка – один із важливих видів навчальної роботи, під час якої студенти набувають виробничі навички і вчаться приймати самостійні рішення у реальних виробничих умовах та працювати  в команді.

        Успіху  студентській молоді в подальшому навчанні!