Виробнича практика покликана підготувати майбутніх фахівців до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень професійної підготовки та сприяє можливості прийняття самостійних рішень конкретних виробничих ситуацій. А під час навчальної практики здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології мають можливість разом із практичними навичками скласти уявлення про свої фахові інтереси та здібності. Студенти нашого коледжу групи ХТфб – 8 в період навчальної практики з 16 вересня до 15 листопада набували професійних навичок кухаря відповідно до освітньої програми, навчалися мистецтву приготування та декорування кулінарних виробів і страв відповідно до меню закладів баз практик. Майбутні технологи ознайомилися з організацією роботи виробничих цехів в закладах ресторанного господарства нашого міста: ресторанів «Чорноморка», «Фабрика риби», «Реберня на вогні», французько-італійської бістрономії «Pinacoteca», кафе «Caffeine» та «Українська варенична». Здобувачі освіти мали можливість отримати навички роботи із професійним устаткуванням, поєднати майстерність і сучасні тенденції обслуговування та подачі страв. А це все надає перевагу для вдалого старту професійної кар’єри. Тож практична підготовка – один із важливих видів навчальної роботи, під час якої студенти набувають виробничі навички і вчаться приймати самостійні рішення у реальних виробничих умовах та працювати в команді.
Успіху студентській молоді в подальшому навчанні!