Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу вкотре проводить спільні заходи з Центром підтримки переселенців «Я – Маріуполь».
Сьогодні, 27 березня викладач технологічних дисциплін спеціальності «Харчові технології» Валентина Дегтяр разом зі студентами групи ХТфб-9 та ХТфб-6 організувала та провела майстер-клас з техніки формування булочок з дріжджового здобного тіста. Малеча з задоволенням долучилась до плетіння та завертання булочок. Напекли та посмакували в теплій дружній атмосфері з смачним ароматним чаєм. Смакувало всім!
Подібні заходи для внутрішньо переміщених осіб, як для дорослих, так і для дітей, в коледжі планують організовувати й надалі. Позитивні емоції, нові знайомства та враження завжди надихають на творчість і відроджують любов і надію.