З 27 по 31 березня в коледжі проходив Тиждень циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін та хімії.
В рамках проведення тижневика відбувалися різні заходи: «лікнеп» кулінарних термінів, конкурс студентських плакатів «Екоцид в Україні», екологічний турнір, присвячений Всесвітньому дню Землі, «У гармонії з природою», вікторина з нагоди Всесвітнього дня водних ресурсів «Вода для всіх» та гра-вікторина для майбутніх фахівців з технології харчування «В межах майбутньої професії».
30.03.23 відбулася конференція «Чужу кухню смакуємо, а свою рідну шануємо», під час якої викладачі та здобувачі освіти розглянули та обговорили аспекти іноземних та національної кухонь. Цей захід дозволив молоді української генерації глибше пізнати історію національних кулінарних уподобань світу, етнику та спадковість української кухні, проникнути в самобутність вітчизняних кулінарних традицій.