Home » Новини » День гостинності 20 квітня о 10:00

День гостинності 20 квітня о 10:00

23 березня о 10:00.

20 квітня о 10:00

Запрошуємо на День гостинності в Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу.


Вибір професії – дуже відповідальний і важливий крок у житті кожної молодої людини. Саме від усвідомлення цієї відповідальності залежить професійне майбутнє.

У суботу 23 березня Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків.

         Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу сьогодні – це сучасний державний заклад фахової передвищої освіти, який пропонує навчання за такими спеціальностями:

– 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; (067-392-05-07)

– 076 Підприємництво та торгівля; (067-996-38-51)

– 181 Харчові технології; (050-923-66-46)

– 231 Соціальна робота; (063-821-41-45)

– 242 Туризм і рекреація. (097-264-16-56)

День гостинності – це традиційний захід, у межах якого майбутні вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання у коледжі. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.

Протягом заходу традиційно демонструвався фільм про коледж, презентації спеціальностей. Абітурієнти та їхні батьки зустрілися з адміністрацією коледжу, головами циклових комісій, викладачами, практичним психологом, студентами. Під час цих зустрічей гості одержали інформацію про спеціальності, освітній процес, практичне навчання, перспективи працевлаштування, організацією дозвілля та побуту студентів, ознайомились із досягненнями студентських спортивних команд.

Для майбутніх вступників була проведена екскурсія навчальними аудиторіями, кабінетами та лабораторіями. Бажаючі відвідали музей коледжу, де ознайомились із його 60-річною історією.

Викладачі спеціальних технологічних дисциплін спеціальності «Харчові технологій» організували виставку спеціалізованої літератури та сучасного посуду, продемонстрували проведення лабораторної роботи з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» та практичної роботи з дисципліни «Основи барної справи», «Організація обслуговування та сервісу в закладах ресторанного господарства», почастували гостей кондитерськими виробами.

Зацікавили майбутніх абітурієнтів презентації, проведені викладачами спеціальності «Туризм і рекреація», «Соціальна робота», презентації перспектив та особистісного росту випускників спеціальностей «Підприємництво та торгівля», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

День гостинності – це унікальна можливість безпосереднього знайомства із коледжем, його матеріально-технічною базою та умовами навчання. Це дає можливість прийняти правильне професійно зорієнтоване рішення. Запрошуємо на навчання до Черкаського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу!


Чекаємо за адресою:

м. Черкаси, вул. Смілянська, 84, (зупинка «Технікум»)

Всі охочі матимуть можливість отримати інформацію про заклад та спеціальності онлайн за посиланням: meet.google.com/jpf-ynkq-dmr

або за зазначеними телефонами коледжу

+38 098 60 50 252
+38 063 38 10 875

(0472) 638823