Війну важко переживають всі українці. Але людям, які вимушено покинули своє місто, втратили свої домівки та рідних, ще важче…
Черкаський фаховий коледж харчових технологій та бізнесу вже не перший раз проводить спільні заходи з Центром підтримки переселенців «Я – Маріуполь».
20 квітня викладач технологічних дисциплін Іван Постика разом зі студентами організував майстер-клас з приготування та декорування кондитерських виробів. Приготування їжі дозволяє психологічно розслабитись, зняти стрес, бо людина зосереджується на конкретній зрозумілій меті – процесі створення їжі.
Дорослі та малеча з задоволенням спостерігали, а потім і самі долучились до оформлення кондитерських виробів.
А завершився майстер-клас веселим і дружнім чаюванням!
Було корисно і смачно!